LANGMaster sleva shop    www.aj.cz/langmaster/product.asp?id=411


LANGMaster Španělština MIRADA - kurz a překladový slovník + dárek
  LANGMaster Španělština MIRADA - kurz a překladový slovník + dárek   
Cena:  2499,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  2999,-Kč
Ušetříte:  500,-Kč (16%)
Cena bez DPH: 2065,-Kč
DPH: 21%

Kompletní kurz španělštiny je založen na nejnovějších učebnicích španělštiny Mirada a Bien Mirado nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH, které byly upraveny pro výuku pomocí počítače a rozšířeny o další cvičení. Kurz používá technologii rozpoznávání řeči IBM ViaVoice a díky ní je možné nejen aplikaci, ale i řadu cvičení ovládat hlasovými povely ve španělštině. Kurz obsahuje dvě úrovně, které pokrývají přibližně dva roky studia španělštiny, NAVÍC ZDARMA sluchátka s mikrofonem (5x CD-ROM).

Kategorie: výukový CD-ROM, slovník na CD-ROM
Jazyk: španělština
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, gramatika, poslech a porozumění, výslovnost
Obsah: 5x CD-ROM, sluchátka s mikrofonem
Výrobce: LANGMaster International, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis produktu LANGMaster Španělština MIRADA
Kompletní kurz španělštiny je založen na nejnovějších učebnicích španělštiny Mirada a Bien Mirado nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH, které byly upraveny pro výuku pomocí počítače a rozšířeny o další cvičení. Kurz používá technologii rozpoznávání řeči IBM ViaVoice a díky ní je možné nejen aplikaci, ale i řadu cvičení ovládat hlasovými povely ve španělském jazyku.

Při výuce můžete postupovat podle předem připraveného výukového plánu nebo podle vlastního uvážení vybírat lekce a stránky. Data kurzu jsou mezi sebou důsledně provázána, takže když děláte cvičení, můžete se jedním klepnutím myši podívat na gramatický výklad nebo související cvičení.

Klíčem k efektivnímu učení je správné načasování opakování, které nesmí přijít příliš pozdě (už si nebudeme nic pamatovat) ani příliš brzy (budeme opakovat zbytečně často). K učení španělských slovíček a frází slouží metoda RE-WISE, jejímž úkolem je zachovat ve studentově paměti co nejvíce znalostí a zároveň minimalizovat počet nutných opakování.

Nezbytným prvkem výuky jazyka je nácvik správné výslovnosti. Pomocí zobrazených hlasových křivek se můžete naučit mluvit tak, aby vám rozuměli i rodilí mluvčí.

Aplikace používá nejnovější softwarové technologie. Modulární uspořádání a otevřenost systému umožňují jeho využití nejen pro jazykové vzdělávání, ale obecně pro tvorbu výukových multimediálních programů.



Hlavní rysy
KURZY
Moderní učebnice
Výklad gramatiky
Španělsko-české glosáře
Nácvik správné výslovnosti

SLOVNÍK
Česko-španělský a španělsko-český slovník
Rychlé fulltextové hledání
Namluvena výslovnost hesel
Synonyma
Příbuzná slova
Slovní spojení



Náhledy designu
Španělština - MIRADA - kurzy Španělština - MIRADA - kurzy Španělština - MIRADA - kurzy




Náhled designu




Obsah
Instalační CD pro LANGMaster eduExplorer
Toto instalační CD slouží k nainstalování titulů edice LANGMaster, které používají k prohlížení dat aplikaci eduExplorer.

Španělština MIRADA - Začátečníci
Úroveň: začátečníci
Kurz španělštiny pro začátečníky (cca 80 hodin intenzivní výuky) je založen na učebnici MIRADA nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH. Učebnice byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení a testy. Najdete zde 300 cvičení, naučíte se více než 1 700 slovíček a frází. Součástí je český výklad gramatiky a španělsko-český glosář.

Španělština MIRADA - Středně pokročilí 1
Úroveň: středně pokročilí
První část kurzu španělštiny pro středně pokročilé (cca 85 hodin intenzivní výuky) je založena na učebnici BIEN MIRADO nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH. Učebnice byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení a testy. Najdete zde 300 cvičení, naučíte se více než 2 000 slovíček a frází. Součástí je český výklad gramatiky a španělsko-český glosář.

Španělština MIRADA - Středně pokročilí 2
Úroveň: středně pokročilí
Druhá část kurzu španělštiny pro středně pokročilé (cca 85 hodin intenzivní výuky) je založena na učebnici BIEN MIRADO nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH. Učebnice byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení a testy. Najdete zde 300 cvičení, naučíte se více než 2 000 slovíček a frází. Součástí je český výklad gramatiky a španělsko-český glosář.

Česko-španělský a španělsko-český slovník
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Elektronický česko-španělský a španělsko-český slovník určený všem studentům španělského jazyka. Obsahuje 47000 hesel, 90000 významů, 17000 ozvučených hesel, 140000 překladů.




Recenze
Nové jazykové kurzy

Společnost LANGMaster International, přední dodavatel multimediálních výukových technologií a titulů, uvádí na tuzemský trh jazykové kurzy pro výuku angličtiny a španělštiny, jež patří do nové ediční řady LANGMaster Learning Anywhere. Produkty LANGMaster Angličtina ELEMENTS - kurz a studijní slovník Lexicon a LANGMaster Španělština MIRADA – kurz představují zcela novou technologickou generaci v moderní jazykové výuce a po úspěšném představení zahraničním partnerům, především na jarním specializovaném veletrhu Millia v Cannes a World Education Market v Lisabonu, jsou připraveny k distribuci pro zákazníky v České republice.

Dva nově uváděné produkty představují jak po stránce technologického řešení, tak z hlediska výukového obsahu naprostou novinku. Studijní látka byla připravena na základě stejnojmenných osvědčených kurzů nakladatelství Max Hueber Verlag. Kompletní softwarové zpracování výukové aplikace pochází z dílny společnosti LANGMaster. Po všestranné výuce angličtiny, jejíž vydávání má pod značkou LANGMaster dlouholetou tradici, a Němčině TANGRAM je poprvé představován třetí jazyk - španělština. Začátkem příštího roku budou v totožné edici LANGMaster Anywhere následovat ještě tituly pro studium dalších jazyků, a to italštiny a francouzštiny.

Po stránce funkční jsou nové kurzy důsledně vystavěny na neustále zdokonalované původní technologii LANGMaster .NET, jež na této úrovni umožňuje především bezvýhradné využívání výuky prakticky v jakémkoliv prostředí, od domácího počítače přes školní počítačové sítě, podnikové intranety až po univerzální přístup pomocí internetu.

Jednou z klíčových novinek je použití metody RE-WISE Anywhere, jež zpřístupňuje intenzivní paměťové učení žákem definovaných faktů (slovíček, vazeb, frází…) prostřednictvím jakéhokoliv přístupového zařízení - mobilní telefon, kapesní počítač či libovolní internetový prohlížeč může být rozhraním pro opakování látky, a to nezávisle na spuštění kompletního kurzu.

Nezbytnou technologickou výbavou je rovněž integrovaný modul IBM ViaVoice pro rozpoznávání hlasového vstupu, a to samozřejmě jak pro anglický, tak španělský jazyk. Jeho možnosti jsou využívány při samotné výuce výslovnosti i k ovládání jednotlivých částí aplikace, vyplňování cvičení či rychlé hledání ve slovníku.

Jedním z klíčových prvků anglického kurzu je zcela nový studijní slovník, postavený na špičkovém řešení světové úrovně LANGMaster Anglicko-český a česko anglický slovník Lexicon od společnosti Lingea. Mezi jeho přednosti patří kvalitní a rychlé fulltextové vyhledávání, bohatá nabídka synonym, slovních spojení, příbuzných sloví a také plná integrace s výukovým rozhraním, mimo jiné i pomocí funkcí pro rychlé otevírání Click&See a Say&See. Obsah slovníku je z velké části ozvučen za pomocí rodilými mluvčími a zahrnuje 75 000 hesel a 200 000 překladů.

Z metodického hlediska zahrnují oba kurzy kompletní výuku jazyka v příslušném rozsahu. Připraven je výklad gramatiky, slovní zásoba, nácvik výslovnosti a porozumění autentickému mluvenému textu. Výuka angličtiny je rozvržena na zhruba 380 hodin intenzivního studia a zahrnuje cca 1 700 cvičení, španělština pak nabízí asi 160 výukových hodin a kolem 650 cvičení.

Produkt LANGMaster Angličtina ELEMENTS je dodáván na celkem 7 CD a koncová cena je stanovena na 2999,-Kč, LANGMaster Španělština MIRADA zahrnuje 5 CD a koncová cena je 2999,-Kč. Oba tituly budou v první fázi dodávány ve formě krabicového produktu, v nejbližší době však budou rovněž připraveny k síťové instalaci do škol či pro využití v rámci služby Brána vědění.

Hynek Vácha, PC WORLD



PROČ SE UČIT ŠPANĚLSKY ?
  1. PROTOŽE ŠPANĚLŠTINA JE MEZINÁRODNÍ JAZYK
    Španělština zaznamenává celosvětový vzestup, plní v současnosti funkci druhého světového jazyka, v těsném závěsu za angličtinou.

  2. PROTOŽE TÉMĚŘ 400 MILIONŮ LIDÍ NA 4 KONTINENTECH UŽÍVÁ ŠPANĚLŠTINU
    Španělsky mluví lidé v Evropě, Americe, Asii a Africe, postupně se tento jazyk mění (při zavedení španělštiny v Brazílii jako povinného jazyka na ZŠ a SŠ) v mezinárodní komunikační prostředek téměř 6OO milionů lidí (Iberoamerická společnost národů)

  3. PROTOŽE ŠPANĚLŠTINA JE JAZYK S TISÍCILETOU KULTUROU A HISTORIÍ
    Španělština vytváří jednu z nejproslulejších kultur planety, která již po tisíc let ovlivňuje kulturní cítění a chování mnoha národů světa

  4. PROTOŽE ŠPANĚLŠTINA JE JAZYK, KTERÝ SE POUŽÍVÁ V PRESTIŽNÍCH MEZINÁRODNÍCH ORGANIZACÍCH
    Vzhledem k tomu, že naše země se brzy stane součástí evropských a mezinárodních struktur, je třeba uvést, že španělština je pracovním jazykem Rady Bezpečnosti, OSN, UNESCO, WTO, Mezinárodní organizace pro atomovou energii, Mezinárodní organizace práce atd. Při stále postupující globalizaci ani naše země nemůže stát stranou a bude potřebovat jazykově fundované odborníky

  5. PROTOŽE ŠPANĚLŠTINA JE PŘÍSTUPOVOU CESTOU DO CELÉHO SVĚTA
    V současné době jsou obchodní styky naší země orientovány na Španělsko, v blízké budoucnosti to bude slibně se vyvíjející ekonomika většiny latinskoamerických zemí.

  6. PROTOŽE ZNALOST ŠPANĚLŠTINY USNADŇUJE PERSPEKTIVY V EVROPSKÉ UNII

  7. PROTOŽE ROMÁNSKÉ JAZYKY, TEDY I ŠPANĚLŠTINA, JSOU ZÁKLADEM VĚDNÍCH OBORŮ
    Španělština má z románských jazyků nejblíže k latině, kdo se tedy učí španělsky, má usnadněný přístup k oborům jako je medicína, právo, přírodovědné obory.

  8. PROTOŽE ŠPANĚLŠTINA ZAŽÍVÁ VELKOU EXPANZI V KULTUŘE MLADÝCH LIDÍ
    Španělsky mluvící země představují novou kulturní alternativu, je to určitá protiváha vůči silně etablované kultuře anglosaské. Mnoho mladých lidí je ovlivňováno latinskoamerickou hudbou (Shakira, Enrique Iglesias, Las Ketchup, Manu Chao, …), sledováním telenovel latinskoamerického původu, latinskoamerickými tanci, atd.

  9. PROTOŽE NA AMERICKÉM KONTINENTĚ JE JIŽ NEVYHNUTELNÉ ZNÁT ŠPANĚLŠTINU
    Španělsky se mluví nejen ve většině latinskoamerických zemí, ale i v USA je nyní nutné znát v mnoha oblastech života španělský jazyk, španělština je v USA druhým nejsilnějším jazykem (30 milionů lidí), přes 62% studentů v USA si vybírá španělštinu jako první cizí jazyk



Jak se LANGMaster liší od běžných výukových kurzů?



Minimální požadavky na systém
PC Pentium 166 MHz, 64 MB RAM
30 MB volného místa na disku
rozlišení 800x600, High Color (16bit)
CD-ROM mechanika (8-rychlostní)
zvuková karta (SB kompatibilní)
mikrofon (u jazykových kurzů)
Microsoft Internet Explorer 5 (je součástí instalačního CD-ROM)
Windows 95, 98, ME, 2000, XP, NT 4.0, Vista




Související produkty
LANGMaster Španělština MIRADA v hrsti (5x CD-ROM, 3x audio CD) + dárek
Kompletní kurz španělštiny pro začátečníky až pokročilé s překladovým slovníkem. Audio cvičebnice na cesty jako BONUS. Zdarma sluchátka s mikrofonem (5x CD-ROM, 3x audio CD).
Naše cena: 2699 vč. DPH
Běžná cena: 3498,-Kč
LANGMaster Španělština - Poslechy nejen na cesty (3x audio CD) + dárek
Jedná se o doplňkovou zvukovou cvičebnici španělštiny na třech audio CD, kterou můžete použit samostatně, ale především jako rozšíření titulů Španělština MIRADA a Španělština EXPRESS. Cvičebnice je namluvena špičkovými rodilými mluvčími v zahraničních nahrávacích studiích. Každé audio CD obsahuje úvodní promluvy v češtině tak, abyste věděli, jak s jednotlivými částmi pracovat. Pomocí této zvukové cvičebnice si především zlepšíte porozumění, rozšíříte slovní zásobu a zlepšíte výslovnost.
Naše cena: 499 vč. DPH




Dále doporučujeme
Přehled produktů, které si zákazníci často kupují spolu s produktem LANGMaster Španělština MIRADA - kurz a překladový slovník + dárek:

Lingea Lexicon 5 Španělský velký slovník - ozvučený + dárek
Nová generace elektronického slovníku Lexicon. Po třech letech intenzivního vývoje přicházíme se skutečně velkým slovníkem plně srovnatelným se slovníky pro němčinu či francouzštinu. Obsahuje i výrazy používané v Jižní a Střední Americe či Karibské oblasti, odborné termíny, v neposlední řadě i hovorové a slangové výrazy, které se v současné španělštině používají. Jistě oceníte i propracované tabulky časování sloves. Obsahuje: 414000 překladů, 159000 významů, 94000 hesel, 86000 vazeb, příkladů a frází, 25000 ozvučených hesel. Lexicon 5 má řadu nových funkcí: vylepšené vyhledávání, rychlý náhled pro fulltext, našeptávátko, nově graficky zpracované tabulky tvarosloví nebo funkci přebírání textu pod kurzorem myši (1x CD-ROM).
Naše cena: 1349 vč. DPH
Běžná cena: 1890,-Kč