LANGMaster sleva shop    www.aj.cz/langmaster/product.asp?id=401


LANGMaster ENGLISH ELEMENTS v hrsti (7x CD-ROM, 5x audio CD) + dárek
  LANGMaster ENGLISH ELEMENTS v hrsti (7x CD-ROM, 5x audio CD) + dárek   
Cena:  2799,-Kč vč. DPH       Prodej ukončen, produkt se už nevyrábí a nebude skladem!
Běžná cena:  3598,-Kč
Ušetříte:  799,-Kč (22%)
Cena bez DPH: 2313,-Kč
DPH: 21%

Kompletní kurz angličtiny pro začátečníky až pokročilé s překladovým slovníkem. Audio cvičebnice na cesty jako BONUS. Zdarma sluchátka s mikrofonem (7x CD-ROM, 5x audio CD).

Kategorie: výukový CD-ROM, slovník na CD-ROM, výukový audio CD
Jazyk: angličtina
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, gramatika, poslech a porozumění, výslovnost
Obsah: 7x CD-ROM, 5x audio CD, sluchátka s mikrofonem
Výrobce: LANGMaster International, s.r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Popis
Komplet LANGMaster Angličtina ELEMENTS v hrsti (7x CD-ROM, 5x audio CD) obsahuje tyto produkty:

LANGMaster Angličtina - ENGLISH ELEMENTS - kurz a studijní slovník + dárek
  LANGMaster Angličtina - ENGLISH ELEMENTS - kurz a studijní slovník + dárek   
Cena:  2499,-Kč vč. DPH
Běžná cena:  2999,-Kč
Ušetříte:  500,-Kč (17%)
Cena bez DPH: 2065,-Kč
DPH: 21%

Kompletní kurz angličtiny je založen na nejnovější řadě učebnic angličtiny ENGLISH ELEMENTS nakladatelství Max Hueber Verlag GmbH, která byla upravena pro výuku pomocí počítače a rozšířena o další cvičení. Kurz používá technologii rozpoznávání řeči IBM ViaVoice a díky ní je možné nejen aplikaci, ale i řadu cvičení ovládat hlasovými povely v angličtině. Kurz pokrývá přibližně 3 roky intenzivního studia angličtiny, je určen pro začátečníky až pokročilé, NAVÍC ZDARMA sluchátka s mikrofonem (7x CD-ROM).


více informací

LANGMaster Angličtina - Poslechy nejen na cesty (5x audio CD) + dárek
  LANGMaster Angličtina - Poslechy nejen na cesty (5x audio CD) + dárek   
Cena:  559,-Kč vč. DPH
Běžná cena:  599,-Kč
Ušetříte:  40,-Kč (7%)
Cena bez DPH: 462,-Kč
DPH: 21%

Jedná se o doplňkovou zvukovou cvičebnici angličtiny na pěti audio CD, kterou můžete použít samostatně, ale především jako rozšíření titulů Angličtina ELEMENTS a Angličtina EXPRESS. Cvičebnice je namluvena špičkovými rodilými mluvčími v zahraničních nahrávacích studiích. Každé audio CD obsahuje úvodní promluvy v češtině tak, abyste věděli, jak s jednotlivými částmi pracovat. Pomocí této zvukové cvičebnice si především zlepšíte porozumění, rozšíříte slovní zásobu a zlepšíte výslovnost.


více informací





Dále doporučujeme
Přehled produktů, které si zákazníci často kupují spolu s produktem LANGMaster ENGLISH ELEMENTS v hrsti (7x CD-ROM, 5x audio CD) + dárek:

Lingea Lexicon 5 Anglický slovník Platinum - ozvučený + dárek
Nová generace elektronického slovníku Lexicon. Verze Platinum je nejobsáhlejší anglický slovník, jaký kdy byl u nás vytvořen. 120 tisíc anglických a přes 100 tisíc českých hesel, k tomu téměř 200 tisíc slovních spojení, idiomů, frází a příkladů reálného jazyka. Kdyby byl vydán knižně ve stejném formátu jako Lingea Anglický velký slovník, čítal by na 3500 stran. Rozsahem je tedy větší než kdysi největší slovníky autorů Hais-Hodek či Pynsent-Poldauf, které navíc převyšuje svou aktuálností. Obsahuje: 946000 překladů, 356000 významů, 220000 hesel, 188000 vazeb, příkladů a frází, 70000 ozvučených hesel. Mezi doplňkové informace patří ustálená spojení, idiomatické obraty, příkladové věty pro demonstraci užití ekvivalentů, upřesňující poznámky v závorkách, synonyma a antonyma slov, valence jednotlivých sloves, stylové a oborové charakteristiky, přepis výslovnosti hesel doprovázený jejich ozvučením v CD kvalitě hlasem rodilého mluvčího atd. Svým rozsahem přibližně o 25% převyšuje vydanou knižní verzi čítající 1568 stran. Pět let vývoje dat přispělo k výraznému zkvalitnění obsahu. Byla doplněna další praktická a frekventovaná hesla, která v jiných slovnících většinou nenajdete (1x CD-ROM).
Naše cena: 2690 vč. DPH
Běžná cena: 3990,-Kč