LANGMaster sleva shop    www.aj.cz/langmaster/product.asp?id=342


EDDICA EuroWord - Španělština + dárek
  EDDICA EuroWord - Španělština + dárek   
Cena:  199,-Kč vč. DPH    
Běžná cena:  690,-Kč
Ušetříte:  491,-Kč (71%)
Cena bez DPH: 164,-Kč
DPH: 21%

Software pro výuku slovní zásoby. Obsahuje více než 4000 ozvučených slov, slovních spojení a příkladových vět. Možnost tvorby vlastních lekcí, vkládání vlastních slovíček a tisku oboustranných výukových kartiček (1x CD-ROM).

Kategorie: výukový CD-ROM, výukový audio CD
Jazyk: španělština
Úroveň: začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí
Zaměření: slovní zásoba, konverzace, výslovnost, poslech
Obsah: 1x CD-ROM
Výrobce: Eddica, spol. s r.o.

Objednávky a dotazy možno i telefonicky: 272 732 183 (O2 Czech Republic), 604 714 033 (T-Mobile), 721 461 154 (O2 Czech Republic)


Podrobný obsah v PDF formátu a demoverze
EuroWord - Španělština - podrobný obsah v PDF formátu a demoverze




Popis

EuroWord je produkt určen pro výuku vlastní slovní zásoby, kterou si do programu sami vkládáte. Obsahuje více než 4300 profesionálně ozvučených slov a frází řazených podle didaktických pravidel. Dodávaná ozvučená slovní zásoba je kompatibilní s většinou používaných učebnic. Obsahuje rovněž metodickou příručku s podrobným manuálem postupu včetně tipů pro výuku cizího jazyka. Hlavní výhodou této ozvučené slovní zásoby je možnost nejen vidět slovíčko či frázi, ale i slyšet rodilého mluvčího.

Ozvučená slovní zásoba také poskytuje mnohem širší možnosti a variabilitu výuky např. tvorbu vlastních ozvučených audio CD nebo mp3 souborů. Moderní technika nám umožňuje vyrábět si CD na koleně – proč toho nevyužít při studiu jazyka? To poté vozte v autě, nebo discmanu, nebo MP3 playeru a poslouchejte, poslouchejte a zase poslouchejte. Zjistíte, že najednou můžete využít nevyužitý čas k něčemu tak praktickému, jako je výuka cizího jazyka.

Pokud shledáte výuku poslechem atraktivní, nechte si ozvučit vlastní slovíčka. Třeba máte okruh slovní zásoby nebo komunikačních frází, které jste nuceni používat v práci každý den a cítíte, že máte v této oblasti mezery. Proč s tím jednou provždy neskoncovat? Vytvořte si vlastní lekce se slovní zásobou, kterou denně potřebujete.




Komu je určen EuroWord



Jak pracovat s Eurowordem

Způsob práce s EuroWordem je velmi jednoduchý. Pomocí odpovědi na otázku způsobem „Vím, Nevím“ je možno si slovíčka protřídit na ta, která Vám dobře “utkvěla” v paměti a ta, na která se potřebujete koncentrovat. V podstatě jde o velmi jednoduchý o to však účinnější memo organizer, který plně nahrazuje klasický způsob výuky slovní zásoby.

Nejprve si slovíčka přepište do nové lekce, nebo si vyberte slovíčka z databáze a vytvořte si vlastní novou lekci. Poté si pomocí EuroWordu novou slovní zásobu procvičte. Pak se soustřeďte na problémová slovíčka. Občas si také procvičte všechna slovíčka. Vytiskněte si do práce papír s těmi slovíčky, které Vám dělají problémy. Udělejte si audiostopu a tu pak poslouchejte cestou do práce. Najednou zjistíte, že Vaše slovní zásoba se rychle rozšířila a zejména, že naučené slovíčka máte v dlouhodobé paměti což je pro pokrok ve výuce velmi důležité.




Výjimečné vlastnosti - 10 důvodů proč volit právě EuroWord



Funkce softwaru



EuroWord můžete používat




Autorem tohoto produktu je společnost Eddica provozující mimo jiné jazykovou školu v Ostravě, kde se můžete zapsat do kurzů angličtiny.